Teak Spiegel Lune 150

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Lune 150

Lune Teak Spiegel 150x70 met legplank Essential Teak aan de onderkant van de spiegel, voor een extra nuttige plaats voor uw veelgebruikte badkamer artikelen. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast.

Breedte: 150cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Lune 120

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Lune 120

Lune Teak Spiegel 120x70 met legplank Essential Teak aan de onderkant van de spiegel, voor een extra nuttige plaats voor uw veelgebruikte badkamer artikelen. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast.

Breedte: 120cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Lune 90

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Lune 90

Lune Teak Spiegel 90x70 met legplank Essential Teak aan de onderkant van de spiegel, voor een extra nuttige plaats voor uw veelgebruikte badkamer artikelen. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast.

Breedte: 90cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Lune 70

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Lune 70

Lune Teak Spiegel 70x70 met legplank Essential Teak aan de onderkant van de spiegel, voor een extra nuttige plaats voor uw veelgebruikte badkamer artikelen. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast.

Breedte: 70cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm
Uit stock leverbaar
uit stock leverbaar

Door eigen productie te Indonesiƫ en onze ruime stockmagazijnen verspreid over gans Vlaanderen is het voor ons mogelijk om de meeste artikelen rechtstreeks uit voorraad te leveren. Hierdoor moet u als klant minder lang wachten op uw droommeubel!

Maatwerk
teak maatwerk

Is het teakmeubel dat u verkiest niet vast in ons assortiment verkrijgbaar? Geen nood! Onze vakkundige mensen tekenen dit graag samen met u uit, zodat uw ontwerp en onze kwaliteit hand in hand samengaan!

Prijsgarantie
de beste prijs

Niet alleen trachten wij onze kwaliteit gedurende het ganse jaar heel hoog te houden, tevens zorgen we ervoor dat de prijs/kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk blijft!