Teak Spiegel Tours 150

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Tours 150

Teak spiegel Tours 150, met een teakhouten verlichtingsplank aan de bovenkant. De verlichtingsplank is uitgerust met ronde gaten voor het plaatsen van ronde inbouwspotjes. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast. (Spotjes niet inbegrepen)

Breedte: 150cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Tours 120

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Tours 120

Teak spiegel Tours 120, met een teakhouten verlichtingsplank aan de bovenkant. De verlichtingsplank is uitgerust met ronde gaten voor het plaatsen van ronde inbouwspotjes. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast. (Spotjes niet inbegrepen)

Breedte: 120cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Tours 90

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Tours 90

Teak spiegel Tours 90, met een teakhouten verlichtingsplank aan de bovenkant. De verlichtingsplank is uitgerust met ronde gaten voor het plaatsen van ronde inbouwspotjes. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast. (Spotjes niet inbegrepen)

Breedte: 90cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm

Teak Spiegel Tours 70

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door de producten te bladeren

Teak Spiegels Tours 70

Teak spiegel Tours 70, met een teakhouten verlichtingsplank aan de bovenkant. De verlichtingsplank is uitgerust met ronde gaten voor het plaatsen van ronde inbouwspotjes. Ook verkrijgbaar in set met bijhorend teak badmeubel, teak kolomkasten of teak spiegelkast. (Spotjes niet inbegrepen)

Breedte: 70cm - Hoogte: 70cm - Diepte: 3cm
Uit stock leverbaar
uit stock leverbaar

Door eigen productie te Indonesiƫ en onze ruime stockmagazijnen verspreid over gans Vlaanderen is het voor ons mogelijk om de meeste artikelen rechtstreeks uit voorraad te leveren. Hierdoor moet u als klant minder lang wachten op uw droommeubel!

Maatwerk
teak maatwerk

Is het teakmeubel dat u verkiest niet vast in ons assortiment verkrijgbaar? Geen nood! Onze vakkundige mensen tekenen dit graag samen met u uit, zodat uw ontwerp en onze kwaliteit hand in hand samengaan!

Prijsgarantie
de beste prijs

Niet alleen trachten wij onze kwaliteit gedurende het ganse jaar heel hoog te houden, tevens zorgen we ervoor dat de prijs/kwaliteitsverhouding zo optimaal mogelijk blijft!